Selecteer een pagina

1 op 1 coaching

Geen mens is standaard, problemen ook niet, dus voor alles zoek ik graag een passende oplossing. Passend bij het probleem, maar vooral ook goed voelend voor u als persoon. Hieronder vindt u voorbeelden van thema’s waar ik onder andere bij kan helpen. U kan altijd een kennismakingsgesprek boeken, om samen te kijken wat ik kan betekenen voor de uitdaging waar u voor staat of mee te maken hebt.                   Als u op 1 van de onderstaande knoppen klikt, dan komt u in een menu waar u in een agenda een afspraak kan maken, en gelijk ook kan betalen.  U kan eenmalig gebruik maken van het kennismakingsgesprek, die een gereduceerd tarief heeft.

De vervolggesprekken worden de online 1 op 1 gesprekken. U kan uiteraard ook gelijk een 1 op 1 online coachingsgesprek boeken.                      De tarieven:

Kennismakingsgesprek online:      30 euro voor een gesprek.

1 op 1 coaching online             :      60 euro per uur.

In de agenda zijn alleen tijden overdag te plannen. In overleg is er altijd te kijken naar een mogelijkheid in de avond. Neem dan via het contactformulier of telefonisch even contact op om te overleggen over de mogelijkheden.      

 

Autisme

Elk mens is uniek, zo ook de kijk naar ieder persoon. Als u zelf autisme hebt of ouder bent van een kind met autisme, kan het een zoektocht zijn naar wat wel of niet werkt. Er zijn allerlei manieren die helpend kunnen zijn bij autisme, maar wat voor de ene persoon wel werkt, werkt bij de andere persoon weer niet. Door te luisteren en te kijken naar de mogelijkheden, kan u de juiste weg vinden. Daar help ik graag bij.

Scheiding

Een scheiding kan heel heftig zijn, zeker als er kinderen bij betrokken zijn, kan dat extra lastig zijn. U gaat als partners uit elkaar, maar ouders blijft u evengoed altijd.
Dat geeft nog weleens een uitdaging. Ook kan de reden van de scheiding veel met u doen. Dan kan het fijn zijn iemand te hebben die u een luisterend oor biedt, mee kan denken en u kan helpen deze tijd door te komen op weg naar de toekomst. Je kan hierbij ook denken aan het ondersteunen bij een stroef lopende omgang, of als de communicatie niet goed verloopt

Life events

In ons leven maken we vaak veel mee. Het ene is minder heftig dan het andere. Maar soms zijn dingen te heftig om in je eentje mee om te gaan. Ook daarbij kan ik ondersteunen. Denk dan aan bijvoorbeeld: verlies van baan, verhuizing, scheiding, heftig ongeluk. Verderop op deze site staat hier ook nog een stukje over bij 1 van de mogelijkheden die ingezet kunnen worden om te ondersteunen bij de verwerking