Selecteer een pagina

Ingeborg heeft deze cursus  geschreven voor gastouders om te helpen hun gastouderopvang in kaart te brengen. Wat is je visie als gastouder? Hoe breng je jouw pedagogische visie in de praktijk. Een pedagogisch werkplan is een mooi visitekaartje naar de ouders. Maar hoe maak je die? Daar gaat deze cursus over. Het laat zien welke stromingen er bijvoorbeeld zijn.  En welke praktische activiteiten en speelgoed je daarbij kan inzetten. Op welke manier jij de kinderen kan ondersteunen in hun ontwikkeling. Welke belangrijke ontwikkelingsgebieden er zijn en natuurlijk ook de communicatie met de ouders en een stukje Observeren. En wat er verder nog belangrijk is om in je pedagogische werkplan te zetten. Dit alles gaat er voor zorgen dat je veel informatie krijg om een mooi pedagogisch werkplan in elkaar te zetten voor jouw gastouderopvang. Of je nu een bestaande gastouder bent, of nog helemaal moet beginnen, voor beide is deze cursus geschikt. Als nieuwe gastouder geeft het je gelijk een kans om met de informatie te kijken hoe jij je opvang neer wil gaan zetten?                  

De prijs voor deze cursus bedraagt € 100,- . Je kan hieronder op de knop cursus in boekvorm de cursus de cursus aanschaffen, dan krijg je het cursusboek toegestuurd. Bij de cursusprijs zit de coaching van mij inbegrepen. Dus bij vragen of hulp bij de cursus.

Wat krijg je daarvoor:

Een pedagogisch werkplan is heel persoonlijk, dus er is geen goed of fout. Het is dus een cursus die vooral voorziet in informatie die nodig is, zelfstudie dus. Je hoeft dus geen huiswerk in te sturen, maar er staan wel opdrachten in om te maken. Die mag je dus wel opsturen, als je graag wil dat iemand meekijkt. Ook voor advies en coaching kan je bij Ingeborg terecht. Dit is voor het eerste half jaar inclusief bij de prijs van de cursus in, daarna is het tegen meerprijs te verlengen. Ook is het mogelijk dat Ingeborg een stok achter de deur vormt, als je dat zou willen. Want dat is vaak de uitdaging met zelfstudie.

Daarvoor kan je haar bereiken via gewooningeborg@gmail.com of via een andere manier die afgesproken wordt. 

Enthousiast, en wil je de cursus gaan doen? Meld je dan hieronder aan.